Casa Vallès reobre els seus establiments

con No hi ha comentaris
Casa Vallès reobre

Terrassa, 26 de juny de 2023.

Els establiments de Casa Vallès han reprès l’activitat aquest dilluns 26 de juny. Els Frankfurt’s han tornat a obrir una vegada solucionada l’alteració patida en el procés de subministrament i assegurada la màxima qualitat del producte.

Durant les quatre setmanes que ha durat el tancament dels establiments, Casa Vallès ha prioritzat mantenir la seva distribució, que afecta a més de 1.000 clients, mentre ha treballat en la compra i adequació de la fàbrica Embotits Viber, amb l’objectiu de garantir la producció pròpia.

Restablerta la situació, Casa Vallès recupera el seu ritme habitual de producció i distribució, que permet mantenir la línia d’excel·lència que ha caracteritzat fins ara el seu servei.

Establiments oberts

La reobertura es produeix, per ara, en cinc dels set establiments que regenta Casa Vallès: el de Pedralbes (c/ Jordi Girona, 4), els dos de Terrassa (Gavatxons i Portal de Sant Roc), i els dos de Badalona (c/ Mar 1 i Mar, 123). Pel que fa als establiments del carrer Alfambra i de Gran de Gràcia, tots dos a Barcelona, encara trigaran unes setmanes en tornar a l’activitat.
Casa Vallès agraeix el suport i la paciència de clients, treballadors i distribuïdors durant aquestes setmanes complexes, que ens han permès treballar per recuperar la normalitat i tornar amb més força que mai.