Casa Vallès manté la distribució i preveu reobrir els establiments el 26 de juny

con No hi ha comentaris
Fachada frankfurt pedralbes

Terrassa, 19 de juny de 2023.

Casa Vallès segueix treballant per recuperar la normalitat i garantir la producció necessària per a poder reobrir els seus establiments. Amb la premissa d’assegurar sempre la màxima qualitat, una característica essencial dels productes de Casa Vallès, s’han implementat els esforços necessaris per mantenir la distribució i procedir a l’obertura dels Frankfurt’s el més ràpidament possible.

Actualment Casa Vallès compta amb més de 1.000 clients, als quals serveix el seu producte. És per això que, davant el problema amb la producció i tenint en compte la magnitud de distribució amb la que es treballa, Casa Vallès ha prioritzat en tot moment mantenir i garantir aquesta distribució. A més, en els darrers dies s’ha reprès també el servei en esdeveniments.

Reobertura d’establiments

Pel que fa a la reobertura dels establiments, Casa Vallès ha fixat com a data provisional de tornada el proper dilluns 26 de juny. Tot i això, la direcció es reserva la possibilitat de modificar la data de retorn en cas d’alteracions en el nou procés de producció.

Dels set establiments de que disposa Casa Vallès se’n preveuen tornar a obrir per aquesta data cinc d’ells: els dos de Terrassa (Gavatxons i Portal de St. Roc), els dos de Badalona (c/ Mar 1 i Mar, 123) i un de Barcelona (c/ Jordi Girona, 4). L’establiment de Pedralbes al carrer Alfambra, 20, tanca el mes de juliol per vacances, mentre que el de Gran de Gràcia, també a Barcelona, no obrirà encara per unes petites reformes.

Casa Vallès disposa d’establiments a Barcelona, Terrassa i Badalona. A més, i des de fa molts anys, distribueix el seu producte amb acords comercials amb bars, restaurants, frankfurt’s, botigues i també de forma online. Els més de 1.000 clients que es tenen en cartera actualment inclouen també els milers de particulars de tot l’Estat Espanyol a qui Casa Vallès els ven el producte cru.

Amb la voluntat de reprendre l’activitat habitual sense entrebancs, Casa Vallès continua treballant amb constància i de forma incansable per recuperar la normalitat.