Casa Vallès i Salchicheros tornen a activar la venda online

con No hi ha comentaris

Terrassa, 7 de juliol de 2023.

Després d’assegurar la qualitat del servei i comprovar com la producció està preparada per cobrir el consum sense alteracions, Casa Vallès i Salchicheros han tornat a posar en marxa totes les línies de venda online, que ja estan disponibles pel públic en general.

Una vegada recuperada l’activitat habitual en tots els establiments, a excepció del Frankfurt Pedralbes del carrer Alfambra, tancat per vacances, s’ha treballat intensament per reactivar també la venda per Internet, que és una de les principals font d’ingressos tant de Casa Vallès com de Salchicheros.

La tornada a la normalitat pel que fa a la venda online s’ha realitzat de forma esglaonada, prioritzant el correcte abastiment del producte per poder sostenir el volum de comandes. D’aquesta manera s’ha arribat a l’actual plena disponibilitat en vendes per Internet.

La reobertura del Frankfurt de Gràcia, un èxit

El darrer establiment en tornar a obrir ha estat el Frankfurt del carrer Gran de Gràcia, 84, a Barcelona, que va tornar a l’activitat el passat dilluns 3 de juliol. La resposta dels consumidors no es va fer esperar i la reobertura va esdevenir tot un èxit, recuperant l’habitual ambient que tant caracteritza els nostres establiments.

Amb aquesta reobertura, Casa Vallès ja té en ple funcionament dos establiments de Barcelona (c/ Jordi Girona, 4 i Gran de Gràcia, 84), els dos de Terrassa (Gavatxons i Portal de St. Roc) i els dos de Badalona (c/ Mar 1 i Mar, 123).

Des de Casa Vallès agraïm la confiança en el nostre servei i desitgem que aquesta breu aturada només sigui un punt i seguit per continuar sent la referència del sector amb més força que mai.

Venda online Casa Vallès: https://casavalles.es/

Venda online Salchicheros: https://salchicheros.com/