Casa Vallès treballa en l’adequació de la seva nova fàbrica de producció pròpia

con No hi ha comentaris

Terrassa, 7 de juny de 2023.

Casa Vallès està treballant en l’adequació de la fàbrica adquirida recentment per garantir la distribució i reobrir tots els seus establiments.

L’empresa Embotits Viber, que recentment ha adquirit Casa Vallès, està ubicada a Valls i en aquests moments s’està reorganitzant el seu funcionament i revisant els processos de producció per tal de garantir la màxima qualitat del producte.

Amb més de 50 anys d’història, Embotits Viber és una empresa referent i amb gran experiència dins el sector.

La filosofia de Casa Vallès ha estat sempre fer prevaldre la qualitat per sobre de qualsevol urgència excessiva que posi en risc un servei d’excel·lència. Per aquest motiu, Casa Vallès segueix treballant per adequar la nova fàbrica, i en el moment en el que estigui garantida la qualitat i el subministrament es procedirà a la reobertura de tots els establiments.

El passat dijous, 1 de juny, Casa Vallès es va veure obligada a tancar temporalment els seus establiments de Barcelona, Terrassa i Badalona a causa d’un problema amb els subministraments. Aquesta incidència impedia garantir la producció necessària per a la seva obertura. Tot i això, Casa Vallès va mantenir el subministrament en la mesura del possible, als clients de la distribuïdora, amb la finalitat de no perjudicar-los.

Els membres del personal dels Frankfurt’s Casa Vallès resten en lliurança remunerada a l’espera de poder recuperar l’activitat el més aviat possible.

Volem traslladar les nostres més sinceres disculpes per les molèsties causades, alhora que agrair el suport i la confiança de clients, treballadors, fabricants i empresaris del sector. Els petits entrebancs ens fan créixer i sortir reforçats.

Seguirem informant de qualsevol novetat en el moment que es produeixi.

Per a més informació,premsa@plataformadecomunicacio.com
victor@plataformadecomunicacio.com
93 141 38 14 / 606 353 797