Torna el mític Frankfurt Pedralbes, el darrer establiment de Casa Vallès en recuperar l’activitat

con No hi ha comentaris

Barcelona, 31 de juliol de 2023.
Casa Vallès ha recuperat l’activitat habitual en tots els seus establiments. Aquest dilluns 31 de juliol s’ha reobert el darrer establiment que faltava per tornar a aixecar la persiana, el Frankfurt Pedralbes del carrer Alfambra, 20, de Barcelona.

Aquest local va romandre tancat durant el mes de juliol per vacances, mentre que sí que estava en funcionament l’anomenat Frankfurt Pedralbes 2, al carrer Jordi Girona, 4. Ara, durant el mes d’agost, s’inverteixen els papers i és el mític establiment d’Alfambra qui obre perquè el seu veí tanqui unes setmanes per vacances. A partir del mes de setembre tots dos estaran oberts i a ple rendiment.

Reconeixement al personal intern

El dia previ a la pujada de persiana, els responsables de Casa Vallès han volgut tenir un detall amb el personal de la companyia per a agrair l’esforç d’aquest temps. Per aquest motiu, el diumenge 30 de juliol s’ha celebrat un esdeveniment privat de reconeixement a la seva feina, imprescindible per a fer realitat la reobertura del darrer establiment.

Estat dels establiments

Amb aquesta reobertura es recupera la normalitat absoluta en els set establiments que regenta Casa Vallès. A Barcelona, el de Pedralbes al carrer Alfambra reobre i el de Gran de Gràcia ja ho va fer fa unes setmanes, mentre que Pedralbes 2 tanca per vacances com cada any per tornar al setembre al seu horari habitual.

També són oberts els dos establiments de Terrassa (Gavatxons i Portal de Sant Roc) i els dos de Badalona (c/ Mar 1 i Mar, 123).